S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


-,- ON Tuesday, September 24, 2013 AT 8:50 PM


Assalammualaikum ,hai bloggers lama dah tak post seriously busy banyak sangat kerja .Eh i mean assignment .Hari ni tatau nak cakap apa yang tahu rindu sangat nak berblogging but tadak masa.Insyallah nanti i akan start blogging balik .Now rasa tak letih macam dulu sebab i dah jadi outsider no more stay dekat asrama ,no roll call and no fish .

Firstly memang bertaggak nak keluar asrama ke tidak ,then setelah fikir-fikir memang patut pun keluar ,banyak sangat masalah dekat dalam tue ,maybe dengan keluar boleh kurang sikit masalah ,now semua kata aku gemuk sebab senang hati.Kenapa berat i naik mendadak i pun tak tau.

Now da gemuk idk why makan sehari 2 kali je pun entahlahh .Muka pun semakin gelap sebab outsider redah panas terika semua aite ?Now makin tak comel.Aeril zafrel don’t leave me please hahha.Tak cantik tak comel .hurm harap jannah tak curi aeril zafril pada i.

Hurm maybe takdir kan ,nak jadi macam niyy .Lagipun i nakal mana boleh duduk asrama nanti kena tindakan disiplin ,lastly isi form keluar asrama i kena tulis tindakan disiplin yang dikenakan iaitu gantung asrama.Hahah thats all for today bye bloggers.



Older Post | Newer Post