S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


T H E K E M ON Thursday, May 23, 2013 AT 9:44 PM

Guess what ?pasal kem yang sha tanak pergi.Start pukul tiga kami semua diminta untuk mendaftarkan diri di surau .Sha memang datang lambat tau kan sha memang suka buat kerja last minute kan sebab tu siti selalu marah sha .Kami daftar diri then abang dengan kak tu semua datang yang bestnya siti dengan sha sempat lagi bergosip pasal kakak tu muka macam orang ni lah tue lahh .

Lepas daftar mulalah kem tue malam tue agak letih jugaklah and best jugak fesi semua funny and memangg terbaik ahh cara abang tue ,dah tue kem mebina karater islam mesti ada insaf kan ada insaf mesti ada nagis kan ,normal lah tue ,kem niyy betul-betul membuatkan sha tersedar yang sha dah jauh terpesong .

First cakap pasal parent entah sha rasa bersalah dekat parents sha ,and aurat er memang sha rasa gila terpesong jauh ,sha dah berjanji lepas niyy sha akan pakai pakaian yang agak menutup aurat dan nak pakai tudung ,tapi insyallah nanti sha pakai tudung sekarang ni tgah mencuba  ,doakan sha okie :)

dalam kem tue ada macam-macam game best lizard crawling and sebagianya best lagik bila ada team work dengan kengkawan lain walupun dulu kami tak sehati sebelum niyy ,alhamdulillah sha dah tadak pergaduhan dengan sapa-sapa dah .

semua dugaan telah selesai and paling sha sedih member sha tikam belakang sha ,backstabber sha memang sedih gila ,and dia macam nak menjauh pada sha ,sha malas nak amik port layan perasaan dengan benda tu sebab sha yakin sha kuat ,and sha kena kuat .



Older Post | Newer Post