S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


T H E S T O R Y ON Tuesday, April 30, 2013 AT 5:17 PM

Assalamualaikum ,kan best semua baju to sha yang punya ,ohh sayang hari saya ingin bercerita ,bercerita atau memaklumkan ?Oh actually sha sedang beperang dengan examination ya musuh ketat sha di dunia ini .Actually sha memang down gila untuk exam niyy benda yang kacang jadi payah ,err why ?Sha tak tahu sha rasa macam hilang semangat nak belajar macam nak lari dari semua niyy saja .

Haritu ayah sha excident seriusly memang sha sedih ,lepas dapat tahu semua bercelaru habis .By the wayy my dad dah bagi kepercayaan dekat sha bawak moto so memang senang lah jugak nak ke kedai bagai .Sha rasa macam duni niyy kejam ,seriusly sha tension sangat dengan banyak masalah .Member sha pun ada masalah and paling awesome diorang cita dekat sha .Oh myy saya pun ada masalah tapi sha sayang member sha so sha dengar saja .

One day masa nak exam about a couple hours sha memang gila tension ,why ?adalah so nak tahu sha buat apa ?sha mintak kunci moto syahmi sha bawak gila speedy ,seriusly lega itu saja yang sha dapat gambarkan tentang perasaan sha masa tue ,tak heran lahh polis ka apa ka sha memang tension .Helmet pun tiada .Moto dia punya .

Okie berkaitan bloggie sha tiada idea ,sha mencari idea untuk layout baru yang agak lain daripada lain ,sha memang suka lain pada lain ,tapi sha suka yang fixed ta suka yang berubah-ubah ikut post ,weird kan sha ?Tapi sha bukan wierdo okie .Okie sha nak melawat korang nanti tiaww i`m tryingg ,sekarang outsider sekejap so senang lahh ,eh sha dah nak dekat khatam al-quraan for second time :)





Older Post | Newer Post