S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Raya ON Saturday, August 24, 2013 AT 12:09 PM

Assalammualaikum ,hai sekarang kita dalam bulan syawal kan ?Means kita masih raya lagik lahh .Sorry lama gegila ta update memang busy sangat sengan assignment yang bertimbun macam bukit tuu .Memang 2 weeks ni time untuk sha pulun semua sebab around a month lagi je nak exam ,minggu depa pun dah start exam lisan setara SPM tu.

Eh wanna talk about raya melalut pulak .Okie dears cena hampa raya best idak ?Me pagi raya pakai jubah putih suci aja weyhhh hahah pergi solat raya rasa best ja.Balik tu terus tukar baju raya kedua warna kuning and pergi raya rumah liyana malik sembang apa kejap ja.

Most of the time raya dekat GS rumah sapa ?Jangan tnya ahhh sampai petang lah jugak ibu call suruh balik nanak pergi raya rumah sedar mara baru balik.Then terus balik rumah nenek kejap je raya pun no open house etc.Siap keluar g queensbay raya kelima centu .

Raya kali ni tercapai juga hasrat nanak pakai inai siap berlukis kad tangan bagai.Duit raya ?Adalahh dapat tapi habis centu jia.Money flows like water :)Okielah nanak share gambar inai sikit :)


this me bukan inai tapi nampak tak inai dekat tangan tu ? :D


ni inai tapi tak sempat merah lagi lahhh :)



Older Post | Newer Post