S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


M E ON Thursday, May 30, 2013 AT 9:37 PM
Assalammualaikum ,hey jawab salam tak jawab dosa besar tahu .Alahai hari ni kami nak beletiaq sikit ,haa sampai tara tue bahasa penang dia .Okielah actually kami baru cuti ,yeyey ,tapi tak kemana pun ,you know what ? my father always busy ,hate that .But who i to angry .

Korang nak tahu kenapa baru cuti ? Actually kami pelajar kolej lahh sangat kena buat ES ,ES tu bukan cekelat weyhh tapikan sejenis module yang bertajuk EMPLOYABILITY SKILLS .Wahh memang banayk sungguh module dia ,sapa yang selalu malas pergi sekolah memang nasiblah .

Nak dijadikan cerita satu hari kan kemalasan melanda sha lepak saja dekat dorm ,then you know what kami nak pergi makan malam ,member cakap weyhh banyak gila kena buat ,kau jangan tanyalah perasaan sha time tu sungguh gabra tak terhingga .Esok pergi sekolah berjawab dengan cik mus yang disayangi ,dia malas bising terus bagi kerja .

Mak aiii punya banyak kertas berpuluh jugaklah ,kelas dia sha masuk sekali saja ,mau tak banyak ,alahaiii memang kena habiskan hari tu jugak lahh ,alhamdulillah nasiblah ada hamba allah ,iaitu biyy palsu sha syukri ,dia tolong sha siapkan semua and dibantu oleh bestiee sha siti rahmah jugak .Nasib siap jugak thanks korang .

Huhu itu saja yang sha nak bercerita now nak blogwalking maa ,nak mencari idea mengedit blog saya yang buruk ini ,harap-harap adalah idea sikit daripada blogwalking ,everyone love you much for following and visiting .



Older Post | Newer Post