S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Happy Birthday Muhammad Syahmi Bin Amisnoor ON Sunday, October 6, 2013 AT 10:24 PM

Assalammualaikum sebenarnya birthday budak niyhh dah lepas dah wish dah pun.Cuma baru hari ni berpeluang untuk buat special entry untuk dia.Every year sya tak lupa buat special entry untuk dia.Kelewatan ini disebabkan oleh assignment maaf ya :)

Firstly syahmi Happy Birthday ,semoga panjang umur tauu dah besar dah hang.Nanti ada lesen kereta jangan lupa sya tau.Sorry sangat sebab syatak mampu nak beli hadiah hebat untuk hang .Nanti sya dah kerja insyallah tiap kali birthday hang sya bagi hadiah special mia.

Secondly ingat syahmi ,apa pun pelajaran paling penting even sya tau hang ada hobi baru and so on biasalah dah meningkat remaja seronoklah ken nak renovate moto bagai bagi laju bagai.Sya rasa memanglahh boleh tapi agak membazir jangan sampai keterlaluan.

Pasal pelajaran kalau nanti hang ta belajar nak kawin cemana woii ?Awek pun tanak ,zaman sekarang dah maju nak dapat kerja pun susah syahmi ,ingat bukan senang nak cari duit :)Dah makin membesar ingat jaga diri tau.

And the cake untuk hari jadi hang sya tempah saja tak mampu nak buat secantik tu hope hang suka :)tadak bentuk love sorry naa.Tapi perisa yang hang suka ken ?Sya pun suka coklat jugak .Sorry jugak sebab surprise tu lambat dua hari :)



Dalam dunia ni hang lahh kawan baik sya sampai bebila :)



Older Post | Newer Post