S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah ON Saturday, December 1, 2012 AT 3:10 PM

Assalamualaikum dan dengan lafaz BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ,ohmyy doodle sapa tue ,doodle dengan syazwani dengan aron aziz kah ?

Hahaha jangan perasanlah hensem skit saja semua aron aziz ,nasib tak sebut doodle dengan kpop dengan si kim  ka.Oh jangan terujalahh ni GA dari Najihah and Sarah yang segak tue \\ ayat bodek tu // Tajuk GA tu First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah .Bestfriend syazwani ada dua bestfriend.Satu bestfriend a.k.a boyfriend satu bestfriend a.k.a bestiee .

Syarat-syarat penyertaan
  • Wajib FOLLOW / LIKE semua sponsor *sikit saja
  • Join blin.gd : KLIK

Para Sponsor & Hadiah :
  • Atiqah Nasibah - Sling Bag x 1 : FOLLOW
  • Cik Lyeen Blogspot Com - Topup Celcom RM 10 x 1 : LIKE , FOLLOW

Cara Menyertai :
- Wajib buat satu entry yang bertajuk "First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah" . Masukkan banner di atas . Entry yang menarik ada hadiah menanti .
- Wajib upload gambar bestfriend korang . Bestfriend bebas sama ada lelaki / perempuan
- Wajib tag beberapa orang bloggers dan pastikan mereka tahu
- Hantarkan link entry korang di kotak komen post ini sahaja . Di cbox / blog lain tidak diterima .
- Bilangan peserta mestilah melebihi 30 ++ . Kalau kurang , giveaway ini dibatalkan dengan serta merta
- Promote giveaway ini sehabisan mungkin sebab ada hadiah untuk "TOP REFERRAL"

EHHH ,sebelum tuuu nak bitau tarikh tutup dia  20 / 12 / 2012


Siti rahmah binti mohd nasir ,she my bestfriend a.k.a bestiee ,actually mid year baru syazwani start rapat dengan rahmah .Kami sedorm tapi tak sekelas tido sebelah-sebelah aje .Kami start rapat dari dulu sampai sekarang bnyak yang kami lalui bersama ,cehh ayat tuhhh ta tahan .Tapi dia selalu tahan dengan kerenah kami ,yalah kami ni patern mengada sikit tambah-tambah bila demam .Dialah yang jaga kami .She like my sister to me.Kadang-kadang she act like a mother but kadang-kadang dia jugak jadi adik kami .Salah silap kami sama-sama tegur and perbaiki .Rahmah you are my bff .



Gambar ni masa kami nanak pergi tido dekat seberang because esok tu kami ada competiton dekat Nibong Tebal .Ta sangka cikgu pilih kami berdua .



Ni masa dekat competition tu .


Ni masa dekat KFC yang dalam entry tujuh puteri turun ke KFC .


Semalam punya semalam dekat entry Qb yess ,dalam tandas tue .


masa main game ala terorist gitu :)


MUHAMMAD SYAHMI BIN AMISNOOR ,He is my bestfriend a.k.a boyfiee .Kami kenal lama lah jugakk ,masuk hari ni dah 2 tahun 4 bulan and nak masuk 2 tahun 5 bulan 5.12.2012 nih .Hahaha syazwani ni pelupa ni puns tnya dia ,sebab nak buat entry punya pasalah lah .Walaupun dia boyfiee kami dia act like my bestfriend ,jujur syazwani cakap semua rahsia syazwani banyak yang dia tahu ,dia macam abang pun ada kekadang dia faham sangat perangai syazwani.Dia jugak imam wani ,dialah yang ajar syazwani solat waktu wani ta rety solat dulu,math tu kekadang di ajar jugak dia banyak tolong wani dalam pelajaran .Walaupun bercinta ,dia tetap suruh wani study.Nak kata kami couple yang baik tu taklahh .Kami ada buad salah jugak.But wani lebih suka lelaki macam ni.



Gambar ni masa wani nak pergi competiton tu dia belanja wani makan pizza sambil tunggu cikgu datang.


Ni dia datang nak temankan rahmah jenjalan waktu wani makan dengan budak kelas ,masa tu kami baru habis main skate ,fuhhh penat lahh .

Alhamdulillah ,syazwani bersyukur sangat ada dua orang bestiee macam mereka ,and paling happy syahmi dia boleh rapat dengan rahmah and faham syazwani dengan rahmah ,Rahmah pun boleh rapat dengan syahmi and paham syazwani dengan syahmi .Sampai kadang diorang boleh komplot untuk kenakan syazwani .Syukran ya allah syazwani bersyukur sebab dikurniakan mereka berdua.

Sorry terlalu banyak gambar ,sebab sys tqah ta letak syarat berapa gamabr so syazwani bantai ahhh.Sorry jugak entry panjang sangat .

Nak jemput beberapa kawan meramaikan GA ini :




Older Post | Newer Post