S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Teddy Bear ON Thursday, November 22, 2012 AT 12:32 AM
Assalamualaikum ,hai meh sini kami nak cerita sikit pasal teddy bear ,dia ialah benda berbulu yang gebu dan dijadikan bahan lepas geram,peluk dan sebagainya .
Kali ni kami belikan syahmi teddy bear sebagai hadiah hari jadi dia and aniversary kami ,gabung dua-dua lah cerita dia.Sorry lambat bagi hadiah .Comel tak bebear tuh ?jaga dia elok-elok kay .Siap berbaju lagik bear yang kami bagi dia tue.Bebear tu besar pada kami and tinggi lebih kurang kami .Dia pakai baju lagik kod ataih wana pink skali imbas ada nampak kami tak syahmi ?Hahaha hope syahmi suka benda tu kayy.
Kali ni kami bagik besar punya so syahmi ta boleh simpan dalam almari dah kena letak atas katil lah kan ?Hehe sorry.Nak tergelak tengok syahmi malu nak bawak dalam hati dia tengah doa hope ada plastik .Yalah dia dah naik moto bawak pulak bear besar gedabak memang orang tengok pelik lah kan .Nanti kalau kami dah kerja \\insyallah// kami bagi lagi besar tau .




comel tak bear tue ?




Older Post | Newer Post