S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Junior only ON Friday, November 30, 2012 AT 10:48 PM


Assalamualaikum ,adakah kami sudah bebas ?Ha maybe lah kod ken ?Junior sahaja sebab senior exam bulan duasatu ,so kami balik hari tu memang junior sahaja ,ya allah bilik nih err kotor lah geli gila kami ,so kami decided kemas bilik .tengok hasilnya.





Hahaha kemas tak ?Walaupun bertiga tetap happy ,then kami plan untuk next year ,dorm nak percantik and perkemas ada law untuk ahli bilik ,all MESTI solat either junior or senior.No excuses only if ABC.
Malam ketiga kami terpaksa stay berdua sebab Afina dia elektrik selasa dah habis exam ,so dia balik awal ,uwaaa nvm kami duduk dengan rahmah best aje ,pakai mask lagi malam-malam but sebelum balik kami susun katil kami jadik macam lain sait tengok kayy.








Amacam kemas tak ?Actually ini untuk mengelakkan daripada kucing-kucing menunaikan niat di atas peralatan tidur kami .



Older Post | Newer Post