S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Mintak Maaf ON Friday, November 23, 2012 AT 8:49 PM

Assalamualaikum ,awak saya harap awak baca post ni ,sebenarnya saya nak mintak maaf ,saya selalu menyusahkan awak kan ?memalukan awak jangan cakaplah ,selalu sangat kan ?Mengada-ngada pun selalu kan ,kesian awak mesti sakit hati dengan saya kan ?Thanks sebab sabar dengan saya ,saya dah cakap saya tak sesuai untuk awak .Saya cuma menyusahkan awak saja kan ?Awak mintak maaf eh dari hujung kaki ke hujung rambut then mintak awak halalkan makan minum saya .Saya harap saya dapat bagi awak bahagia :)




Older Post | Newer Post