S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Segmen Blogwalking Cuti Sekolah ON Sunday, November 25, 2012 AT 1:02 PM

Assalamualaikum ,hai semua kami nanak join blogwalking walaupun diri ini tak cuti sekolah and sibuk sikit nak join jugak ,dah lama ta join mana-mana segmen ,kali ni macam syiok ja so wani ingat nak join tunggu lah nanti kalau cuti kami but segmen pulak ,teringin nanak buat segmen.

Follower sekarang alhamdulillah 771 so wanna find some more not follower but reader :)

Okie blog farah simple ,load puns okie but follower tu payah nak keluaq tau je lah kan perangai dia apa kata guna button follow style lain ke ?Kalau ade tweet ke page ke nak like and follow boleh share je link kad komen.Tinggal jejak di komen kayy baru senang nak pi melawat.Nak mintak tolong like and follow bagi yang sudilah.Btw tweet kami tau nanti ,love in making friends




Older Post | Newer Post