S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Quensbayy . ON Friday, November 30, 2012 AT 10:59 PM


Assalamualaikum,
Hangout sure cuti semua pakat hangout kan ?kalau penang semua pakat pie Queensbay ,Gurney ,Prangin .So kami pelajar KOLEJ  lah sangat tue kan baru habis exam ,so kami decide untuk makan pizza sekelas.
Pagi tue rahmah tido rumah kami so senang ahh kami pergi sana .Kami pergi dengan rahmah sampai sana kami pergi foodcourt jumpa kengkawan ,so while tunggu semua datang depa makan dulu.After eating ,kami pergi main skate .Auwww ,awesome bapa kali jatuh ,hahaha ramai budak cina ja hantam ahh ,whatever kami boleh jugak berdiri tegak ,hehehe .




Lepas main boling pergi dekat superhero kami dia datang untuk temankan rahmah while kami makan nanti maklulah rahmah kelas lain ,then time tunggu budak laky rahmah dengan syahmi lalu depan pizza so kami makan pizza sekali sebab membe laky ajak rahmah and syahmi sekali ,maybe ada yang tak suka ,but mulut orang kan ,cannot shutdown right ?
Lepas makan kami seprate ,i go with rahmah and syahmi we having fun at game world ,so fun i never put rahmah aside eventhough syahmi is with me .They are special and important to me i love both of them .Lepas tu kami pegi toproof bawak rahmah jenjalan kejap ambik angin bagai ,and then sure pergi DAISO JAPAN ,my favourite place but kami tak beli apa pun rahmah ja beli barang.Lepas tu kami beli donut dekat  J & CO auwmmm sedap ,dalam bas gila nak lawak ,aku duk jeling dekat syahmi lahhh saja merajok :) okielah sampai sini ja ,so bye .



Older Post | Newer Post