S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Nanak Jadi Sponser ON Sunday, December 2, 2012 AT 4:25 PM

Assalamualaikum ,okie post kali ni nak habaq dekat hampa kepada sesiapa yang mencari sponser untuk GA mahupun segmen ana sudi menjadi sponser .Apa yang akan saya sponser ?Saya nak sponser edit blog blogskin ,saya ta berapa pakar sangat ,but bolehlah kan ?Tapi dengan syarat GA tu tamat sebelum habis bulan Disember  kerana saya pelajar asrama .So sapa yang memerlukan Inbox kami dekat Facebook kayy .Inbox jangan add sebab kami tak app orang .Ta pun pergi dekat page pun boleh :)



Older Post | Newer Post