S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


TREND GILA ON Friday, June 1, 2012 AT 1:27 PM
kenapa kami cakap trend gila ?atoto kenapa kata trend gila ?hampa tau kan rantai burung hantoo ta boleh pakai kens ?heboh merata tapi ramai jugak pakai ,kenapa ?sebab trend lah .gila batak sebab trend meka sekalian pakai ,erghhh dah sesat ke hapa ?sygs agama ker trend akak oii ?
okie tuh acceptable ,lagi satu trend baju ,baju achmna ?baju tak cukup kain ke hapa ?atoto yang tue ta boleh bitau arghh tengok gambar akd bawah sendri .


ha baju nih baju bendera UK kods if ta silap ,ta cukup kain tuh benda bisalah ,tapi ni bukan kes ta cukup kain ,tapi kes ha tuee t trangtangtang kad dada apakah ?ya allah kita islam first impression time nak beli mesti kita dah nampak tanda salib tue kan ? kenapa ta penah amik peduli .pelik jugak kens ?parents meka ta tgur ke ?entah lah .ta pa lah biaq ahh hal meka cuma tegor je .kami pun ta baguih mana :) tapi terkejut gila dengan benda macam nih .
Photobucket



Older Post | Newer Post