S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Islam2! ON Sunday, June 12, 2011 AT 5:12 PM

Kenapa islam asyik di hina geram aq !!tadik boring2 saja la pegy jumpa pak cik google and cari macam2 then aq jumpa bnyak weyh gambar2 islam di hina !aih geram aq!rasa kalau jumpak orang yang buad smua tu mau ja nak lempang!aq pown pelik dalam bnyak2 agama knpa agama islam jugak yang kena hina?
Tapi korang sedar tak  bukan orang yang bukan beragama islam saja hina islam tapi orang yang beragama islam pown hina islam apa cer ?
Ta faham maksud aq?
Okie my cek nak habaq!
Kadang2 dekat umah korang bila korang tgok tv then azan disiarkan korang ambik remote control n cepat2 tukar channel laen kan?apa salahnya tunggu azan tu habis dulu.so korang ikir macam mana orang yang bukan beragama islam x hina islam sedangkan kita sndri pown ad menghina sama ada sedar atau tidak!
Okie abis fasal tu skang aq nak cakap fasal gambar2 hina islam yang aq jumpak!
Korang tengok ni!tanpa kita sedar kita sudah menghina tuhan kita !so kalu nak beli something better watch out!so bagi yang pakai crocs ta salah kalau nak pakai tapi tengok lah logo tu elok2.kalau korang pakai ni then pergy jalan merata2 rupa-rupanya allah yang korang pijak!so bangsa lain sure gelak kan tgok kia hina agama kita sendri!

  pameran bengong ada ka patut ea pegi ukir patung macam ni!aq cam na lempang ja orang yang ukit tu!sap ukir?tak tau lah tapi myb salib 2 melambangkan agama ea!
Tu saja gamba lain aq malas nak upload okie bukan 2 saja ada lagi tau antaranya lagu!korang tu la dengar lagu tanak teliti betul2 alih2 lagu tu hina islam sedangkan korang slalu nyanyikan lagu tu!amik korang!sonok sangat kan?antara lagu yang hina islam ialah lagu lady gaga!
Aljandro bermaksud  bermaksud ALLAH itu tiada atau ALLAH itu lemah kepada yang suka dengan lagu tu n memang tabik spring sanad amik kau!heboh sanad kata lagu tu syok en?korang tau taka pa maksud gaga?gaga tu maksudnya gila!
Rihana artis yang korang bangga-banggakan tu yangs emua nak download lagu ea tu!korang tahu tak ea pakai tatu tulisan jawi kad badan?karang aq cakap macam ni sure korang cakap sedangkan orang arab guna tulisan jawi!ya mmg orang arb guna tulisan jawi but that tulisan rasmi negar dieorang wey!yang dia ni pegy pakai tatu pulak tu tulisan jawi ape ke benda?
Stop minat artis2 cegibih n lagi sorang artis yang tengah up menaik!semalam aq da post da yang ikhwan bagi !jb atau Justin bieber korang minta kan?rmai fans ea if aq ta silap stop la minat ea kita da tau ia tu freemason!
Korang cuba tengok scha  ni bagus jha !alhamdulillah ea da sedar!korang bila nak sedar?contohi lah scha okie?tu ja aq nak cakap!abis !aq tau sure rmai ta puas aty en?well aq pown tahu aq tak baik tara mana!but aq just nak share tu smua!



Older Post | Newer Post