S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


6.2.2011 ON Saturday, June 11, 2011 AT 4:19 PM

hey ada stowey lagi ni kali ni fasal aq jumpak yana n my jantung pisang hati jugak !aq call yana mmg perjumpaan tergempar lah !actually motif nak jumpak nak pegy fotocopy syahmi mia folio sejarah !jahad en aq n yan?skali skala x pa !ngee~then aq pegy kad yana !kamy pegy ronda2 !then yana terkejut cause mr x ea da pulang dari kem !hahax !then pegy top4 jap !then jumpak mr x yana kad bawah flat kamy ajak ea pegy pantai coz syahmi ada sana tapy ea tanak so aq suwoh ea pegy amik syahmi !then aq plak duk maen2 nun syhami !aq majok kad ea coz jahat snad bagi sakit aty ja !then pegy fotocopy folio !mr x yana pegy balik antar moto !n bum2 !kamy pegy minum then aq ajak yana makan !so kamy order nasi goreng dagimg merah !aq still majok sampai nak baling fon !then ea pujuk lama2 aq okie sebab dapat cubit ea !sampai berbekas kuku aq kad lengan ea !then ada bekas injection ea tipu aq cakap aq cubit sampai jadik cam 2 a qpown apa lagi rasa bersalah la nasib aq pandai !
then nasi sampai aq un yana main suap menyuap syahmi tanak !
aq pulak da nak abis aq nak suapkan kad syah,i then aq supa then  tarik balik sian ea !
hahahax!
abis makan nak balik da odw balik lalu kod pasar malam then aq nan yan 22 pegy pegang jam ni !syahmi cakap try tnya bapa henget 
1then pak cik tu kata Rm 10 !syahmi belikan cam tak caya !tq sygs !sygs anx ktad2 !
then ea belikan aq air coconut shake kod x silap last2 22 ea yang minum coz aq ta suka !
before balik pegy jumpak mak yana ! n aq wish appy bday yana jelez coz mak ea kisz me !hahahx padan muka yana !hikh3 !
dekat station bus pulak syahmi pakaikan aq jam tuh !hikh3 !then ea tman aq smpai pekan jha !
ea bgi aq module tq aw !
ni la jam syahmi bagi !



Older Post | Newer Post