S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


7.6.2011 ON Saturday, June 11, 2011 AT 3:39 PM



Aq nak stowey pasal tanggal 7 bulan 2011 okie actually nak stowey fasal perjumpaan aq dengan my bff yana n fina also my jantung pisang hati syahmi!ngee~
malam tu aq msyej yana cakap sok na jumpak ea  ea lagik!n ea eppy!
then aq sesaja ajak fina  egad ea ta ley pegy alih2 pagi2 ea antaq msyej cakap sat g jadi k !mak kau !
terkejut cokodok aq !egad da makan cokodok !mau x terkejut dia ni slalu bila ajak sure bnyak rintangan mia!
Then pagi tu yana ada msyej jugak tanya nak my kul bapa takod ea terlajak tido !n ea cakap pakai baju warna itam *mmg slalu kamy janji !aq reply but budak ney pegy off fon *off fon mmg tebiat ea !
then around 1.30 a.m p.m fina da pegy dekat tempat biasa kamy tgu driver !sapa lagi pak cik rapid lah !
Naek bas tuh aq mia contact budak yana but ea off fon !sampai sungai batu terus kamy pegy kdai mak yana jaga n tengok ea tengah terlajak tido !
aq dgan fina ta hbis2 gelak kad yana !kami nak kejutkan ea tapy takod terkejut beruk pulak !lepak dekat tepi pantai kejap (wajib) then pegy kdai nak mnum dahaga !
perut rasa lapar pulak so pesan bihun goreng but aq n yana saja fina kenyang pulaks dah !
tengah syok2 minum plus gosip2 ada sowg mamat jalan mmg betul2 nak tuju kad tempat kamy !
aq nun yana usyar la coz muka ea cam kenay jha !then ea betoy2 my kad kmy !tiba2 aq prasan awad fina snyap jha!ouw tu boy ea ka ?ta prasan !eagad sukarelawan bodyguard !
nama ea joget !y pangil joget ?sebab ea sntiasa berjoget or suka lagu mari berjoget !tak tau lah !jgan mara ya joget or fina t ampa kna jual!
fina pegy date kjap aq n yana apa lagi scret2 la kmy !abis makan *ta abis pown kmy pegy dekat pantai fina nun joget date kad bawah pokok ketapang aq n yana tgok pulau tikui *bak kata syahmi 
alih2 joget kata 2 boy anx aq pown tgok la !
yeah syahmi da smpai !then aq bagi chipsmore tanda 11 bula !sep bajet?tak tau nak bagi apa !
then pegy pantai kad taman mas pulak!chup lupa nak abaq Mr ***** yana tak datang !cian yana !
ea pegy mana ?ea pegy pulau tikui n berusha tuk mencari jalan menambah ekor di pulau tu !eh2 ta da lah ea pegy kem !
odw pegy pot lain aq nun yana duk berantam nak jalan belah kiri coz nanty ade beruk !tapi kna ikat la !but aq takod !
sampai kad sana aq majokkad syahmi !syahmi pegang enset aq egad ea msyej gal laen !then aq sngaja mcej nun yana even yana ada kad situ !lepas tu yana dapat idea suh tukar nama ea kad contact fon aq !aq tukar jadi reza !c syahmi pulak geram tgok aq msyej ea amik fon nak check !
jeng2 umpan da nak kena !
plan tak berjala lancar coz ta padam mcj aq n yana yang lama2 !
damn !kantoi !
syahmi gelak coz ea tahu helah kamy !
abis 2 aq still majok ea trus pujuk smpai aq mngalah !cianmia fasal mengalah lah en ?ea ceta tadik ea maen game miami nights  aq cakap na tgok n game tu mmg aq pena maen !so aq maen la smpai ta egad kad ea and aq mntak tlong ea download kan untuk fon aq jugak!ea pown buadkan !then baki masa internet yang aq beli aq bagi yana main !
waktu odw nak balik kasut tercabut meyh! yana lah ni sedy aq!
nasib syahmi tolong buad balik !sygs anx !
sal pa tercabut ?ada lah !
then sembang2 kejap kad pantai dekat pokok ketapang tu n then balik lah !
syahmi x tman coz aq ada afina !


hampa tau xc sapa ni !eish3 ampa ni date apa wey ?

 weyh ampa buad apa wey ?ta baek weyh !dosa2 !
ngee~actually depa tgah sonok berbual biasa lah pasangan kapel sure cakap pelan mia !




Older Post | Newer Post