S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Blog Tukar Baju ON Sunday, June 5, 2011 AT 2:28 PM
hahaha yeah akhirnya blog syasya bertukar jugak en?impian nak pakai denim template dah tercapai!but pyah skit nak edit!tapi ni smua budak drakula tolong!nak cer ceta skit neyh!
header
y x tukar?tah lah syasya suka header neyh!header yang abg asim buad..simple!mmg ta sambung dgan header but buad masa ni biasa2 ja lah coz netbook ada kad kedai gimp2 and phothoscape ade lam netbook so tak ley nak buad header sambung.
Tab menu
ini pown ada dalam netbook da buad and save but ta smpat nak guna!sebab ea teperangkap dalam folder di netbook :( insyallah nanti dapat netbook nak tukar!
Title sidebar 
weyh ni syasya buad sndri k..mmg tak cun macam korang punya but ok x?comel x?hikh3 saja lebih2!
shoutbox
ini hasil daripada kod yang di beri oleh wan hazel tq abg wan hazel
post footer bawah post 
ni hasil kod dari naziha anuar tq sys nana
you tube player
ini syahmi yang tolong so tq aw syahmi
itu saja okie nak sambung edit lagi skit k




Older Post | Newer Post