S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


hari ini! ON Thursday, May 26, 2011 AT 9:34 PM
tak tau nak letak tajuk pa hantam saja lah!okie actually hari ni hari kokurikulum!skola aq!lalalala!aq ary ney tlong jadik phothographer plus tlong bgik idea tuk depa hias kek!aq ta msok!ta da kawan n ta da bakat plus takan nak lawan dgan geng sndri kowd!en 2?gambar? ade !but malas nak upload sini dekat fb jha!tadik en pertahanan awam bawak ular !dieorang buad pameran!wau!aq geram dgan abg pertahanan awam tuh adew kew patut ea duk my kat aq sja nak kejut aq!mntang2 ea bran pegang ular!eeee geli larh!actually bukan nak stowey ni sanad nak stowey fasal my buah hati pengerang jantung!tadik aq jumpak ea dekat bj!lalala!jmpak kad bus stop jha!daus kawan aq buad jelat!nak kacau2 n plus nak balik awal!ngee~ade kew patut ea nak tampar aq?dey aq kuad lagik lah!ngee~then bas 304 my aq egad nak tngal jerk ea then ea tman aq smpai qb!coz lau tman smpai umah t pyah dapat bas!lalala!kite owg tukar jam!aq curik button ea!amik ea mia key!lalala!hobi aq!then tadik ea mnx nun  aq nak tgok kasut!aq dengan selamber bengong pegy tunjuk then ea gelak plus kata oooo tali kasut masukkan dalam kasut eah!dush3!baru aq egad ea nak perli aq coz aq ta rety ekat tali kasut!jahad kau!
btw skang bz ta check komn,x chat shoutbox,x blogwalking but tgu cuti ni aq active balik lah!dun`t worry lah!coe k aku lambut berkunjung ke blogs u all!
that`s all aq nak pikir cam na nak lukis lukisan skematik nih!




Older Post | Newer Post