S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Contest Blog Paling Kreatif & Inovatif ON Monday, June 6, 2011 AT 6:01 PM

okie nak join sebab owner ea yang ajak..tapi saya tak kreatif pown..tgok blog yang da join rasa cam ta da harapan jerk..maklumlah belog kita simple jha..nak join click banner kad bawah..
btw bawah ni syarat2 ea okie jum tgok

  Warganegara Malaysia
  Ada blog sendiri
  Mesti tulis satu entri yang bertajuk : Contest Blog Paling Kreatif & Inovatif  (link kan kepada entri ini)
 Letak gambar di atas dalam entri kawan-kawan
  Buat review tentang blog Atika Aula. Minimum ada 3 kebaikan & 3 keburukan
  Tag 3 orang untuk join contest ni (pastikan mereka tau)
  Link entri tersebut hendaklah diletakkan di bahagian komen entri ini
  Followers Atika Aula sahaja (kalau nak join, follow saya dulu)
  Like page saya di FB juga
Contest akan terbatal sekiranya kurang daripada 10 penyertaan

maaf atika syasya copy paste jha syarat2 tu!

kebaikkan blog ini
~kemas
~tutorial yang berguna
~bnyak animation ya lah smua suka gambar kan dari huruf2 yang memenigkan kepala nak baca..

 3 keburukkan

~blog ni berat maybe sebab bnyak gamba or animation
~blog ni x dak shoutbox
~blog terlalu bnyak warna cuba cari 2 or 3 colour only ya tika
nak tag
~syahmi
~ekin
n smua yang datang kad blog ni okie..
sorry lah kalau cerewet or terlebih kritik cuma pandangan syasya lain org lain pandangan kan2?
okie 2 saja keyh..jangan marah k n maaf lau terkasar bahasa..
 



Older Post | Newer Post