S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Esok Skola | cekgu sejarah baru! ON Sunday, June 12, 2011 AT 10:36 PM

Esok skola suda!hurm mmg ta syok la tapi kadang2 duk umah bosan!knpa x skola sabtu and ahad skola isnin hingga jumaat cuti?kan best (skola bapak aq la tu) esok degar ceta mak aq  netbook aq akan di hantar pulang !ngee~eppy weyh but rm 450 lah kna !lappy abg aq pulak lagi nak kesian kena sama harga tapi bukan screen rosak!tah menatang apa rosak !cian abang aq !anx sabaq na dapat gaji anx bayar lah sndri aq ta ley nak tolong nak beli ubat gigi pown abah yang belikan!okie back to the titile actually esok aq dapat cekgu baru untuk sejarah!my cekgu sejarah cik lau siew kee da pendah L seedy aq ma..arap2 cekgu baru ajar aq faham !esok dapat netbook macam2 benda nak buad J !nak selesaikan folio sej,geo then nak buad tab menu tuk syazrie !sebab aq da jnji dgan ea!tapi simple ja lah!okie da tumpang aq sebut pasal syazrie ni apa kata ampa pegy jenguk belog purple ea!asyik pink ja!na pegy tgok purple pulak!



Older Post | Newer Post