S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


finally setahun sudah ON Tuesday, July 5, 2011 AT 12:30 PM
Hyep da genap setahun kamy kpel cam tak caya !teharu sangat !actually spnjang kamy kpel tpulah kalau cakap ta gdo 2 !actually slalu sanad gado !mcm2 masalah tmbah2 kamy jauh !skola pown x sma da !kmay start kpel 5.7.2010 last year !tu pown masa 1 sekola !aq x sangka smpai macam ni egatkan kjap jerk..dulu dia ni sombong sanad smpaikan aq pown ea ta lyan tau !aq buakn apa Cuma senyum jha !eleh eksyen mia mamat !hikh3 !da duduk bertentang snyum la kan?meh nak ceta fasal ea !dea ni pemalu !cakap ta tengok muak bhai !tapi if nun kaum hawa la !ea Cuma bule cakap smbil tgok muka dgan aq,mak ea n adeq ea jha !hahahhax !bangga !ea suka tlong aq dalam hal skola,blog n macam2 lagi !FYI kamy bukan kpel jenis syg2 24 hours !ibadat,skola smua kamy jaga okie n sometimes ceta pasal skola !if ada masalah slalu ceta kad ea !even masalh nun ea !hikh3 !sebab aq mmg trust ea !ea ni anak yang soleh !ta lawan cakap parent !haih kembang lah cik abg tu baca post ni !rahsia kamy?catually kamy xda rahsia pown !ade org slalu cakap lam hubungan penting buat cam ni ,cam 2 blablabla en?so meh tgok cara aq !
      ღ       Trust Each Other
but aq dulu x acay snad pown kad ea !but ea caya lah kad aq !so penting la jugak to trust each other !
       Bercakap benar
Mmg penting but aq ta cakap benar pown contohnya aq ta suka makn kdg2 aq tpu ea !tapi ea takan caya sebab ea da masak nu pngai aq !
       Faham antara satu sma lain
Hey dulu aq ta faham tau perasaan ea aq slalu main2 if ea cakap ea rndu aq t aq cakap la ngantok la,mak panggil lah n more !but kita kna faham takot ea kecewa n rasa kita macam nak maen2 !
       Terima ea seadanya
Ni mmg aq ta kasha boya q buruk kew apew ke janji ea sygs aq da cukup !aq cukup geram if ade owg kutuk boy aq !sumetimes aq back up sumtimes aq just buad pekak !tapi dalam hati baran !cuba lah sedar rupa paras bukan penting.
                                     Jaga hati dea
Yang ni aq ta pena buad sanad ea slalu lah.tapi if aq bagi ea sakit aty aq yang nages dulu !if ea naek suara skit pown aq da nages dah !mmg aq manja !bukan dgn boy aje k!!
                                       Ambil berat
Ha ni mmg aq buad if aq tngok tak kena skit pown aq da rsau !korang kena la jugak amik tau fasal problem si dea !sharing masalah kaas sharing is caring but not smua bole share tau !maslah taka pa !
                                      Ingat tarikh-tarik penting
Korang kena la igat tarikh penting macam harijadi ea ke?hari ulangtahun korang kawna ka?aq mmg kadang2 ta egad !
                                     Keluarkan duit skit
Korang jgan kede snad !kede tu apa?kedekut lah !sumtimes buad kuar lah sket beikan ea hadaih untuk bday or ulangtahun korang kpel !even chipsmore !aq pena bagi tau chipsmore mas akmy ulangtahun ke 11 bulan !ni boleh buat si dea rasa dihargai tmbah kaum hawa !say pown slalu dapat !
Ha 2 pandangan aq okie !whatever janji  setia ! faham satu sma laen,trust each other ! suda kods ! but if jaga tu pown kadang 2 ta jadi en?tah lah !

Kalau ada jodoh x kemana !wright ?if x da buad la macam mana pown tetap tada wright ?smua kuasa tuhan !



Older Post | Newer Post