S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


CONTEST AYU CARDIGAN TOPI TAMPAN ON Tuesday, June 28, 2011 AT 8:02 PM
Hahahahahha mesti korang terkejut en?contest?aik sejak bila pulak misz syazwany neyh rajin nak buad contest !alar okie my cek nak habaq contest ni dianjurkan oleh empunya belog love to write sorry syazwany ta egad sys mia nama!saj nak tlong promote sebab aq tak ley join !okie tak mau ceta bnyak2..nak join click mana2 yang ampa rasa adad link !kad banner lah senang.



syarat-syaratnya

1. korang kena follow blog aku yang usang nie. [ kalau korang tak nak follow pon tak pe. just senang korang nak tau pasal contest.]
2. buat entry "CONTEST AYU CARDIGAN TOPI TAMPAN" copy banner dan linkkan
4.  post gambar korang. kalau perempuan bercandigan. lelaki bertopi. 
5. tag 2 orang blogger. pastikan depa tau na.
6. postkan link entry korang kat sini...
hadiah?
baca sendri maa.n lagi satu anada dikhendaki follow belog ini jugak !hikh3 kidding !
eh2 sat lupa nak abaq bila habis 
iaitu pada
jeng...jeng...jeng
tadaaaaaaaa
TARIKH TUTUP 30 AUGUST 2011
(1ST RAYA)
wey menang amapa tyah nak beli cardigan raya da lah !




Older Post | Newer Post