S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


25.6.2011 ON Sunday, June 26, 2011 AT 10:34 PM
Hari ni should be my happy day !tapi aq ta cakap ta eppy tapy eppy but + sad jugak !actually ary ney ary sukan bekas skola aq !
hebad kan saya baru form 3 da ade ex sxhool #sebab saya slalu pnda skola !
okie so aq rancang nak pegy !
tapy bangun ohhhhemmmmmmmmmjay !
mia awal sukan start kul 8 if ta slap aq bgun kul 9.30 !
n sukan tamat kul 12#surat cekgu bagi kata !then ayah aq pulak ajak pegy makan dulu !
haih !kawan2 yg aq na jumpak ada situ hape lagi bagai pari2 comel tumbuh sayap lah #prasan !
aq g jmpak dieorang then g kad meja my dad makan kejap !
g balik kad dieorang sembang2 n then blah !ngee~
tapy…hana tanak g pulak na balik tdo dah !
so kamy bertiga iaitu aq,yana n fina !then pegy yana jumpak eika pu2 yana !then kamy duduk dekat pondok depan bilik sains then syahmi #yang boy saia tu lah !
duk tepi aq tapi aq tolak2 ea then last skali ea nak jato ea tampa tangan aq dekat yang injection 2 !
da la bengkak !
pergggggggggh sakit ma !
aq geram ta cakap trus nun ea !majok lah !then da kul 12 lebih sukan still ta habis2!
yana ada msalah nun pakwe ea,aq nun fina un sama !haih grrr !geram !
tapi pakwe aq still ikut aq even aq ge mana2 !
then kamy pegy tepi laut mula2 na ge cari makan tapi kedai tutup!
so g duk kat plantar kat pantai 2 !then aq and fina rancang na jalan kat pasir laut tu smpai ujung !
so kamy ge jalan 2 !
then berhenti kat pokok ketapang kods !best aq fina bukak kasut main air laut !
smpai kaki suar aq basah n kaki penuh pasir !aq un wat duno then amik kulit siput cadang nak bawak balik so aq basuh2 !
then guess aq na letak mana?
letak lam beg pakwe aq lah !
hikh3 !tiba2 datangnya joget si boy fina !
pakwe aq pulak tlong aq sapu pasir kat kaki !
aq ta suruh tau !fina ge mana tah nun boy ea !yana nun eika plak mai cakap nak balik da !
so kamy biar jerk !
lpas fina my joget da tad a coz ea g get ready na kuar !
so kamy pegy cari kedai makan !
then kedai tu jual sup2 ta jadik la kmy nak makan minum je !
tu pown air ta hbis !then cari mia cari jumpak la kedai yang dekta skali !masa tu sukan bru the end!
lalalla!kamy pesan magi plus air kosong !
perut penuh air !
tapi syahmi x pesan 2 ape2 ea cakap takod mak ea da masak !
waktu a qtegah makn aq tgok ea mcj nun mak ea so aq baca la n mak ea cakap mak ea ta mask !
so aq un bagi lah makanan aq kad ea okie la sebaba time 2 aq nak membazir da !aq da full !aq mmg makan skit jerk !
ni part aq syok na ceta korang tau tak time 2 syahmi tanak teman aq ea nak balik awal then time bas odw nak my baru ea mcj aq cakap suwoh my amik kulit siput tadi aq geram da aq takod lntas jalan !aq wad duno then ea naek bas blah cam 2 ja!
tapi sebab ea sayang aq ea patah balik guna bas lain my kad aq !
tapi time ea mntak maf kad aq ….aq…aq..aq x layan sebaliknya cakap nun fina !
so ea bara then tgok bas my !
so aq nak blah la n masa ea kata pa tah aq marah ea !
then ea jalan2 n baling fon ea !
aq terkejut trus ta naek bas n terduduk kad stesyen bas 2!
so fina pown ta naek !
then aq jumpak ea tgok ea tgah marah !
aq pujuk ea tapi haty ea ni jenis lembut macam marshmellow so senang la maafkan aq keras cam batu !then ea nages !
weyh aq ta caya lah !tapi aq pown nages la lpas tu !
sebab aq fone ea rosak !jahad en aq !
aq cakap korang lpas tgok ea baling fon trus badan aq panas !
and now aq demam terkejut weyh !ta pa syg nanty if I tanak pegy skola u baling fone k so I bule lah demam!XD sudah la the end !

 my sygs ea yang ngamuk
 siput yang disayangi
 mangsa keadaan !sejibik cam ni tapi bukan yang ni!ni aq mia



Older Post | Newer Post