S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Package Tempahan Edit Blog.Setuju x? ON Monday, June 20, 2011 AT 7:27 PM

Patutkah syasya amik tempahan edit belog?sebab ramai sangat suruh!patut ka?header maaf syasya ta ley buat!sidebar title maaf ta rety jugak!tapi if na letak ikon kad sidebar rety lah!okie lah ceginih cub abaca package yang syasya nak bagi dgan harga berpatutan if stuju gtau k!btw ni bukan nak but sorang nak mntak tlong syahmi jugak!kmy akan buat dua!
Package edit blog rm 5 sahaja keyh
~tukar template ikut template syasya
~buatkan shoutbox(tapi yang biasa punya bukan hide punya)if nak yang hide bagai kna cari icon
~letak crusor dari mana2 website
~background plih kat freebies syasya okie.or ada cadangan lain gtau ja.
~border keliling blog macam syasya
~buat blockquote(boleh plih nak jenis apa)
~lagu guna you tube player
~calander archeive
~favicon
~online counter
~pop up window semasa buka belog n sebelum tutup
Bagi bonus untuk belog yang x da header maybe syasya akan buatkan header but Cuma tulisan nama belog u all saja.
tht`s all okie!
btw sapa nak tempah fb syasya k !



Older Post | Newer Post