S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


LENOVO ON Wednesday, June 13, 2012 AT 8:55 PM
Horeyyyyyyyyyyyy ,nak syiokkk dapat lappy baru maaa ,nanti kan kami nak lulus exam setiap sem ahhh ,boleh dapat macam-2 ,ngeee mengada .ahahahaha .thanks abah ,thanks ibu ,tapi kali nih lappy so berat nanak usung payahhh oooo ,tapi yang ni engineer mia lah :D .i get new lappy tau ?tetapi warna merahhh ,sekarang lappy wani pink tadak company bawak keluar.yang ada fujitsu FYI fujitsu mia service very worst .If tak nanak order warna pink asus mia tapi ,depa tamau keluarkan dahhh .LENOVO is the best brand now .Thanks to my parents for buying me the lappy .

13/6/2012 YOU ARE MINE .

Photobucket



Older Post | Newer Post