S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


day 23 Dream Wedding ON Friday, August 5, 2011 AT 9:44 PM

semua orang ade dream wedding en?
So saia pun ade !okie !saia mia dream wedding of course warna pink #so kna cari mat jambu !tyah carilah because dah ade depan mate !warna pink tuh nak gabungkan dengan warna putih !baru Nampak cumil gituh !#perasan ! tak taulah npe aq addicted sangat dengan pink neyh !nak buad kad mana?hey saia nak macam dekat taman yang ade kolam alar macam ceta mat salleh tuh !ahak !

Okie cakap fasal dress of course nak wana pink !btw mak mentua saia bule jahitkan tak ?ceh skali penampar melekat kad pipi !tapi seriously mak syahmi pandai jahit baju !btw nak pakai macam baju kad bawah ni bule ?lawa !if mak mentua buadkan lagi berkat !he3 !btw nak baju macam ni but kne tukar sket jadik konsep muslimah !sebab kna pakai tdung !hak3 !

N bila dah ade baju pengantin sure kena ade kasutnya !nak cam nih !ha3 !


nice en ?high heel pink!

cake ?ha sedap2!bule makan manyak2 maa !
nak kek tingkat2 bule ?hahaha !biasalah angan2 nak kek tingkat time bday kecik2 dulu ta dapat!

 nice en ?kek puns nak mak mentua buadkan bule ?ary tuh mak mentua mia kek sedap snad saia makan ?so mak wedding nanti buadkan kek tau untuk kamy !ceh ngada !


card pulak nak ceginih !nampak simple n cute !ahak !


hakh nak naek keta kuda cam ni bule ?

okie tuh  smua hanya impian !biasalah nama impian mepek2 lah !mana lah mampu nak buad smua tuh !btw kecik lagi na study dulu!btw if nak semua macam ni papa sygs saia !
chup my dream charming adalah 
Photobucket

Labels:




Older Post | Newer Post