S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Review blog cik cempaka sari ! ON Monday, August 1, 2011 AT 12:21 AM
weyh semua cik cempaka sari nak kasi free banner !heh apa lagi aq sure ampa semua jawab !nak,nak,nak smpai keluar kahak en ?aq puns sure lah nak !hehehe !biasa lah otang neyh keras kedengkiang nak cari idea buad banner unik2 n shantek macam cik cempaka ceh !bila lah nak dapat en ?
jum kita terjah !bukan terjah melodi tau !

hahaha ni banner lama lah !skang dah guna header baru !header apew?okai tgok bawah ni hewader ni puns cumil !
tak silap aq cik cempaka cakap ea tanak pakai header ni dulu sebabnya malu !nape?katanya lagi saiz tak matching dengan belog ea !
last2 guna jugaks ea !

okie aq tengok ramai yang join mmg obses purple !but sorry to say cik cempaka syasya x obses dgan purple !hurm sebab ditakdirkan dengan pink !

okie kiat tutup pasal tuh !n now let see the banner pulaks naa !sediakan sapu tgan tau !ta pun napkin !


ha shantek en banner ni match dgan header blog cik cempaka!

ha apa lah tengok smapai meleleh air liur !belum tgok makanan time puasa lagi !hahah !okie lap lah guna napkin or saputgan tadi !heh apaa aq ngarut neyh !da lah !korang tau tak ramai cakap cik cempaka ni peramah n bukan silent reader tau !so better g belog ea cepat sini !
btw if nak banner free dari cik cempaka  ni !tak tau lah bila taun ampa nak dapat sebab ea abis ary ahad !n now da nak masok isnin maa !nasib lah spa tak dapat na !bluek !doakan aq dapat keyh 1tq dapat pahala tau tlong doa !hahaha !k salam !


Photobucket



Older Post | Newer Post