S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Saya nak join bloglist Nelly The Strange ON Tuesday, March 29, 2011 AT 10:39 PM


...hey na join bloglist lagi!sje syok2 nak blogwalking g blog laen yang singgah kat blog sya ta bley ta npe tenet ta bpe okie b`brape blog jha ley g!then ternampak blog ney ea ade wad bloglist so sya nak join larh!jum join rmai2 !click banner tuh tuk ke blog ea.but tutup pada pukul 12 malam neyh!so cpat..entry ney pown di taip dengan kelang kelibut!syarat2 nya?okie jap sya g tahu!

1.           Copy BANNER yang Nelly dah sediakan dan linkkan ke entry ini.
2.           Paste kan kat entry, dan buatlah entry ringkas bertajuk : 
3.           "Saya nak join bloglist Nelly The Strange" 
4.           Yang belum FOLLOW, sila follow ye . .
5.           Korang pilih nak masuk kategori mana : Otai , Sempoi , Cool
6.            Tinggalkan link anda kat ruangan komen entry ini.
7.           Tarikh tutup: 29 MARCH 2011 
Tag dekat 3 orang ok  . .
okie sya ta tahu sya kategori mne..so sya plih otai bleyh x?entah larh..na kte cool ta cool sanad pown,,na kate sempoi lagi jauh panggang dari api..so plih otai larh...
nelly coe sya tak tahu nak tag dekat spe malam2 buta neyh!coe keyh!

Labels:




Older Post | Newer Post