S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


~GIVEAWAY SEMPENA 27 TAHUN~ ON Tuesday, March 22, 2011 AT 11:01 PM

...Hey sya nak join lar GA dari kakak asfaliza neyh..GA neyh mmg simple mimple larh..tayah tempek banner n link sana link sini yg susah tuh…join larh n neyh my first contest hikh3..b4 ta pena pown..coz ta pndai nak edit n tempek banner neyh..tayah tag2 jgak..hikh3!arap2 ade ong..hikh3!syarat2 ea mudah sanad!

       Giveaway bermula pada hari ini 18 Mac 2011 sehingga 29 Mac 2011
       Buat 1 (satu) entry simple-simpel je pasal giveaway ni. Dan link entry tu wajib ditepek di ruang komen hanya di entry ini sahaja ye. Komen di entry lain tidak diterima sama sekali. Tujuannya entry tersebut adalah bagi memudahkan saya menyenaraisemak peserta. 
       Nak follow boleh. Tak nak follow pun boleh. Kalau follow lagi senang kot anda-anda semua nak semak update terkini.
       Saya akan mula menyemak senarai peserta selepas 29 Mac 2011 dan senarai peserta akan dilistkan selepas tarikh 29 Mac 2011 juga.
       Pemenang adalah akan dikira berdasarkan cabutan bertuah. Sebab tu  saya kata ini adalah giveaway yang simple-simple jek.
       Hadiah disediakan untuk 3 orang peserta bertuah sahaja.
       Para pemenang yang gagal dihubungi akan dibuat cabutan sekali lagi untuk para peserta yang lain pulak
easy as ABC right?okie for more information go here sys asfaliza 
dude n babe!lets go bananas! n i`m gonna hit the book!coz tommorow is final exam!

Labels:




Older Post | Newer Post