S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Jom join Bloglist Pak Cek Biola.. ON Wednesday, March 30, 2011 AT 10:51 PM

Nak join bloglist lagik!hikh3! tah apew membuatkan aq na join bloglist lagik!tah smnjak 2 menjak asyik jmpak bloglist jha!mia bnyak!tuh aq join tuh!na kte aq over!mmg ar!ckit jha!tadik smsa aq blogwalking jmpak bloglist drpda pak cek biola!mudah jha syarat2 ea!click banner tuk ke blog ea!



       Copy header blog Pak Cek Biola kat atas ni
       Pastekan header tersebut ke entri anda dan linkkan header tu ke entry ini..
       buat satu entri ringkas yang bertajuk "Jom join Bloglist Pak Cek Biola.."
       Dalam entri itu,sila pilih anda ingin kategori yang mana, Blogku Hot, Blogku Chill, atau Blogku Style dan satu kategori baru ditambah atas permintaan iaitu , Blogku Comel..
       Sila tag 3 kawan anda untuk join bloglist ini dan pastikan mereka tahu anda tag mereka..
       Sila follow blog ini terlebih dahulu untuk memudahkan kerja wan nanti..(tiada paksaan untuk follow k)
       Yang penting,bila dah siap entri korang,jangan lupa tinggalkan link entri korang ke ruangan komen entry ini.
       Tarikh tutup join bloglist ni : 31 MAC 2011, 11.59 malam

So cepat join sblum tutup esok!okie blog saia kategori blogku comel larh!no idea nak letak pew..lau ta padan pak cek tlog tkaq ye pak cek!okie tag 3 owg!

Labels:




Older Post | Newer Post