S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


untitled ON Tuesday, December 4, 2012 AT 11:58 PM


Assalamualaikum dengan muka duckface saya nak kerja ,hergh entahlah kan nak bukak skola duit na pakai banyaklah awak .Whatever .Duit nak pakai banyak fest nak lepaih duit JPJ na amik lesen ,nak lepaih duit straight rambut kih-kih-kih .Nak beli barang skola beg ,pencil case \\penting// masa exam aku usung tu jaa ,ceh bajet pandaii lah ken.And nak beli dress or baju yang comel-comel tuh ,dah la sekarang PESTA piyy tadak duit herghh nvm tahun niyy ta piyy ahh ,duit tadak .Damn lappy nak rosak ,nak kena restore masalah pendrive tadak .

Bye nak format lappy .



Older Post | Newer Post