S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Segmen : Le' Gojes Blogger by Kadija Jamal ON Tuesday, December 4, 2012 AT 8:45 PM

Assalamualaikum kami join segmen ni sebab adeq aqilah ni laaa jahad tau dia ,dia tag kami ,hehhe gediks di situ :)
wuhuuuuu klik banner untuk join ,jangan banyak bunyi tauu .

Nickname ?alololo sait an pikiaq \\ gila bajet gedik mina neyy // nickname kami Lobak Merah Jambu please jangan gelak lahh ,suka gelak tahu pelik ,dah tu nama efbeee taruk je lah kad sini karang bajet letak BARBIE baru tau .Kami dapat nama niyy sebab kami suka makan lobak then suka pink so gabungkannya terhasilah LOBAK MERAH JAMBU !uniks tak ?ahak cukup enough.

I blow my  birthday candle on 26 /12/1996 .Double OMG !I`m so old lahh .Haha the birthday is around the coner ,don`t forget to go me a present it after x-mas :) Eh the post became so long ,damly sorry dear i like to talk very much .


I really love this picture.Kerana gambar ini adalah gambar muka natural saya tanpa sebarang  make up dan sewaktu lepas mengambil wuduk ,gambar itu juga sewaktu saya sedang mengaji  ,kira ni gambar kandid lah dan baju yang saya pakai itu membawa seribu maksud :)

saya tag




Older Post | Newer Post