S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Nak Sponser ON Thursday, December 20, 2012 AT 1:04 AM
Assalamualaikum ,hai kami ingatkan nak jadi sponser untuk GA or Contest hadiah dia kami bagai depa skin blogskin.Hahha nak tengok tak blogskin yang kami buad sendiri ,nak tengok dak ?Mari berkenalan.

#skinsatu : yang ni kami penah pakai dekat blog tutors kami dulu ,sekarang publish maa .


 #skindua : yang ini kami guna haritu bulan ni jugak then semalam pagi sudah tukar


 #skintiga : yang ni kami bagi untuk GA aziera adenan


 #skinempat : yang ini kami tengah guna ni haa ,lawa dak ?


#skinlima : yang ini kami nak bagi untuk ga yang nak kami sponser


Ha persamaan skin ialah semuanya scroll di post body bukan scroll di body kan ?Itulah yang kami suka ,and tadak pun yang macam template design apa kan ,kami tak suka .Ta jelas klik lahh nanti dia jadik besar .

Kami maybe nak jadi sponser buat masa ini ,tapi harap GA tu habis sebelum 4.1.2012 sebab kami budak asrama ,tapi kalau habis lambat nanti dapat lambat.




Older Post | Newer Post