S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Keputusan ON Tuesday, December 18, 2012 AT 12:53 PM
Assalamualaikum ,keputusan dah dibuat ,whatever apa pun yang terjadi di pagi yang mulia ini kami nekad nak menyertai pelbagai contest yang dianjurkan. \\ bajet suspen // dan sebelah malam maybe edit belogs kod naaa ,almaklumlah belog ini teramatlah buruk ,skin ini ,akan dilelong ,muahahahhaa .

Nak edit macam mana pulak eh kali ini ?saya ta suka yang macam biasa tue ,macam tu baik saya pakai template designer kan ?So idea is needed .Hahaha thingking something imposible to do lahh .



Older Post | Newer Post