S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Explaination ON Saturday, August 11, 2012 AT 11:51 PM
Assalammualaikum ,pasal pergadohan dengan senior tatau kenapa ,suddenly kaka tue bitau dia ta suka aq and rahmah then membe aq bitau dia buad status cakap kalau solat 500 ratus rakaat pa tahhh ,then dapat info lagi kata yang tue aq yang kata kayyy ,pasal solat aq ta penah kata kad owg solat at cukup ka apa ka ,tapi penah la kutuk junior ni dia solat penoh tapi buad pngai ta senonoh kantoi petik nama couple yang lain ,and aq mia nama pun kena tu hangin sampai kutuk dia .Ha maybe depa salah anggap sorry lah tapi kalau ada orang yang bitau ,err sorry aq tak rasa ceta budak tue betul ,tapi yang pasal warna pink ,pakai branded ,lappy ,handfone aq tatau macam mana termasok skali ,rasanya tadak pulak aq hina depa pakai notebook ta branded ka apa ka .tu tatau apa-2 kayyy .Pasal kakak yang cakap apa tatau kad mak aq tue ,tue dosa dia dgn my mom sebab my mom dah maafkan aq ,dia cakap bukan salah aq.Pasal rombak dorm ,sembang biasa-2 jha adalah ,kami sembang sebab MR jamil kata satu dorm nanak letak bapa orang tatau.Tadak pulak memandai nak atuq sapa duk dorm nie apa smua.Pasal singkirkan budak tue ,ermmm tak kod sapalah buad ceta ,slama ni aq tolong dia macam-2,dia tinggai aq ,aq yang kena marah sebab ta rapat dgn dia mua aq sabaq ,then takan aq nak halau dia demi allah tah penah terlintas nak halau dia.Thanks untuk cerita pada mulut sapa tatau pasal halau.Pasal couple memang kami ta kapel dah dgn dia masa tue kami dengan orang lain dahh ,dgn dia membe ajaaa .Kapel break acham tue lahhh .Family memang ta kaya tapi Alhamdulillah rezeki tu abah belikan lappy.Handfone tue mmg syahmi tambah duit dia but kami dah bayaq semula duit dia .Tapi masa aq dapat handfone tue mmg bukan dari tangan dia.Pasal kutuk senior jujur memang ada sebabnya ,kami bukan ta suka bercampoq tapi kaka guna barang kami lama sangat kekadang smpai kotor ke rosak ke ,ta bagi trus ke ,ta g ganti ke ?buad lupa ke.Memang ada jujr kami habaq.biasalah sapa suka kalau orang buad centu kad kita.

Photobucket



Older Post | Newer Post