S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Genap setahu sebulan ON Friday, August 5, 2011 AT 10:23 PM
hari ni saia happy sanagat tak sangaka hubungan kamy dah masuk setahu sebulan !sebab kamy slalu gado !
hurm !ya allah terima kasih !teharu sanad !ramai yang macam tak suka kamy kpel !tapi saia x tau knpa !spanjang kmi kpel ade saja yang tak kena !tapi x sangka da lebih sethaun !
syahmi even wany marah2 bukan wany sngaja wany marah2 untuk kebaikkan syahmi !
wany x suka syahmi x belajar !wany x suka syahmi tinggal solat !
wany x suka syahmi isap rokok !wany x suka syahmi tak ge solat jumaat !
wany x suka syahmi duduk saja !
tq sebab syahmi dengar cakap wany !syahmi tau tak baca al-quraan bulan puasa dapat pahala!so if syahmi khatam bulan puasa ni msty pahala berlipat ganda kan ?
tapi wany tanak tgok syahmi sibuk dgn wany sngat kita ade pmr !
tuh wany suruh syahmi baca buku !
wany buad smua ni sebab wany sygs syahmi !
wany nak syahmi berjaya !
wany tahu syahmi pandai tapi syhami malas !
so skang syahmi jgan malas keyh !wany nak syahmi study betul2 !
doakan kamy kekal tau !
btw tadi jumpak syahmi lepas balik pada skola !time saia duk kad publicfone then tiba ade orang my pegang beg wany !haih da rasa laen dah !
nak nages puns ade !tgok2 syahmi !huh nasib !kawan2 wany dah baliks !wany tgu syahmi sebab da seminggu ta jumpak ea !n wnay kasi ea nota !
sebab selasa ni percubaan pmr !
tapi wany bagi nota wany  nota tu wany tulis macam2 wany tulis time study !malulah !tapi tak pew !
wany kan sygs syahmi !
then syahmi cakap sure ea dapat a !
:)

Photobucket



Older Post | Newer Post