S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Cara Nak Tukar Akaun Log In Yahoo Ke Google ON Sunday, May 1, 2011 AT 2:35 PM
huh akhirnya selesai da keja aq nak menukar benda alah neyh!smalam aq tengok lpas aq post sal blog akan dipadam cuma sorang jerk yang tnya iaitu sys farhana..so neyh mmg special tuk ea!okie first of all yang neyh aq kredit tuk MyungDAE coz aq cuma copy paste jha!mintak copy yer abang..

Pergi ke gmail.com dan tekan create new account.


Isi semua yang diatas dan tekan I accepted dekat bawah sekali. 


Pergi ke Dashbord dan tekan dekat My Account seperti dalam gambar diatas.


Lepastu nampak tak email address tu. Tekan edit yang seperti dalam gambar diatas.


Ikut semua yang kat atas ni. Remove email lame kalau nak. Dan letak Gmail korang dekat kotak kosong tu. Lepas dah selesai semua korang boleh SAVE.


Pergi dekat yang aku bulatkan tu. Tekan setting.


Korang edit balik bahagian email address korang dengan letak gmailkorang yang baru buat tadi. Lepastu SAVE.

okie itu sahaja yang abang neyh ajaq lau ta ley gak g claim blog korang kad sini
 
okie sat2 neyh baru satu cara ade bnyak car g but neyh yang the best larh!okie lau tanak yang neyh jom g belog neyh



Older Post | Newer Post