S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Blog Korang akan di padam! ON Sunday, May 1, 2011 AT 12:56 AM
Assalamualikum mintak maaf bebnyak kalau post syasya belambak kad dashboard u all ary neyh mintak maaf sanad2 k..okie korang da tahu news terhebatlau ta tahu meyh syasya nak story

Google nak delete account Blogger yang tidak berdaftar dengan account Gmail seperti Yahoo or Hotmail  selepas 25 Jun 2011 . yang daptar guna akaun ym or hotmail mesty gelisah tahap cipan plus gelabah cacing tanah. syasya dapat tahu pown dari ainaa mania.neyh pown copy paste n edit2 jha..coz tgah gelabahFakta tentang Blogspot : Dahulunya Blogspot ini merupakan antara perkhimatan pertama yang dibeli oleh Google . Tapi sehingga kini blogspot masih boleh diakses menggunakan email perkhidmatan yang mereka gunakan dahulu sebagai contoh ; email yahoo.com. Namun , kini Google telah hampir menamatkan akses bagi perkhidmatan email lain untuk log in ke Blogspot .

Blog akan dipadam : Pihak Google akan memadam Blogspot yang didaftar selain daripada gmail selepas 25 Jun 2011 . Jadi , bagi mereka yang masih menggunakan email yang lama , anda perlu bertukar ke akaun Google atau akaun anda akan dipadam bersama-sama blog yang telah didaftarka n. Google kini memberikan penekanan serius untuk mendaftar menggunakan akaun Google selepas 8 tahun memberikan perkhidmatan sokongan akaun lain . Amaran berbentuk begini juga telah diberikan bagi pengguna Youtube .

nak tahu cum man nak tukar tgu next entry coz syasya tgah blajaq!Older Post | Newer Post