S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Bicara Hati ON Thursday, March 7, 2013 AT 9:22 PM


Assalammualaikum ,terasa berat semua yang sha tanggung niyy kenapa ,kenapa semua orang nak bebankan sha ,sha tahu sha dah besar.Sha dah hilang semua orang yang sha sayang ,ya allah sumpah sha hilang tempat bergantung ,mengadu and everything sha tadak sapa dah kenapa semua ni jadi ,sumpah terasa beban yang sha pikul terlalu berat hingga sha rasa nak ada kuasa magik untuk lenyap dari segala masalah .

Firstly ,sha dambakan kasih sayang korang ,as my family mana kasih sayang tu ?saya tahu sha dah besar tapi please sha masih budak kalau betul semua anggap sha dah besar apa kata lepaskan sha ,korang kurung sha tapi segalanya korang harap sha .Ya allah sungguh sha rasa sha tadak sapa-sapa ,tolonglah jangan babitkan masalah korang dengan sha .

Sha cukup pening pikirkan masalah sekolah exam dan sebagainya sepatutnya keluarga ialah tempat sha mengadu ,bestiee ?sha rasa macam sha dah tadak bestiee jugak kenapa .Ya allah sha memang penat ,sha buntu ,sha tak tahu apa yang harus sha lakukan terasa sha macam, tak dihargai ,sha tahu sha memang keras kepala .

Bestiee awak saya perlukan awak yang dulu ,Family bila korang nak pedulikan sha ?Nenek sha tanak bebankan tok dengan masalah sha ,sha tahu nenek pun banyak masalah ,tolonglah jangan babitkan sha .Awak dear capital s saya sayang awak tapi awak buat macam mana dekat sha ,sha dah banyak sabar ,sha tak boleh sesenang tue terima awak ,awak sesenang hati nak suruh sha terima awak balik,sha dah banyak kali terima awak tapi awak akan buat benda yang sama balik kan ?Sha tak suka awak suka ugut sha .

Pelajaran sha semakin teruk merosot sha tak tahu sha hanya tunggu masa untuk pindah ,sha rasa sha tak layak untuk belajar sha tak pandai sha bodoh sangat ,sha sure sha akan FAIL semester tiga ,semua orang pun sememangnya menunggu saat sha jatuh tersungkur saja kan ?semua nak lebih pada sha tanak lebih pada korang tu semua buatkan sha semakin sukar untuk belajar ,apabila rakan sha sekadar nak bersaing .

Day by day sha dah tak kuat sha terasa nak pitam setiap hari ,why ?sha tak tahu ,sha rasa sha perlu amik vitamin tapi abah akan fahamkah apa yang sha cakap maybe abah akan kata sha mengada-ngada ,tolonglahhh jangan bebankan shaa ,sumpah sha tertekan ,err kayy awak luahkan kad sha semua ,sha nak luah mana awak ?awak tolong jangan tuduh sha ,jangan ugut sha ,jangan sebut PERGI ,awak yang hampakan sha .





Older Post | Newer Post