S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Saya Nak Join Bloglist Belog Pink ON Thursday, July 28, 2011 AT 8:20 PM
Entry Terlekat



Hey weyh hampa okie ?sehad x?sehad okie ary neyh for the first time syasya buad bloglist untuk geng belogs pink !tapi ni untuk belogs wana pink jha tau !ni dianjurkan oleh syasya n syahmi !korang nak join x ?okie nak join ikut syarat2 di bawah !
Follow belog syasya and belog syahmi(wajibun)
Like sini and sini(if sudi)
buad satu post pasal “saya nak join bloglist belog pink”
amik banner  kad atas paste dalam entry korang and link ke entry ni !
tag kawan2(x wajib)
dah siap tngalkan link entry anda di komen !
nanty syasya akan letak korang yang join dalam bloglist syasya!
Kami akan follow korang jugaks !
2 blog akan terpilih untuk full edit oleh kami !tapi x shantek kods kami edits !
Tak kesah bpe owing join pun tetap berjalan seperti biasa
tutup?bila2 syasya nak bule en ?he3 ! 

Photobucket

Labels:




Older Post | Newer Post