S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Penang Starwalk 2011 ON Saturday, July 9, 2011 AT 5:56 PM
hey nak story !ampa nak tau tak semalam kan dekat skola cekgu cakap paper star akan menganjurkan “Star Walk” wah hebad en?"star walk penang 2011" tuh!hey aq na join lah bukan nak masuk competition tapi nak jalan jerk !y ?sijil peringkat neger lah !dapat marakah untuk kokurikulum tau !
ary tu peringkat kebangsaan ni negeri pulaks !
hey mmg rugi sapa tanak join tau !aq n kawan2 aq nak join !
jum lah weyh 1ampa tanak ker ?
tanak sudah !t ade lucky draw jugak 1hadiah lumayan lah !
ade moto,i phone blabla !tapi aq tanak !
aq nak cam D7000 !
mak kau kalau dapat ni mmg syok lah n mmg untung gila !
mmg aq idamkan cam ni weyh !doakan aq dapat yer !
star walk ini akan diadakan pada 18 september 2011
dekat penang times squre !
lambat g en ?n time 2 dah nak PMR !
wau orang sibuk PMR aq lari en ?
tak pa lah !tak salah en nak join !
okie tu jerk byep2 !



Older Post | Newer Post