S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Nokia c3 ka Nokia 5730 XpressMusic ? ON Friday, July 22, 2011 AT 5:35 PM
actually lpas raya nak beli hp baru tapi aq tak tau nak yang mana !ade dua plihan for me !tapi aq rse paling2 aq suka 5730 XpressMusic sebab ea mia keypad bule tukar !n bnyak lagi !tapi skang yang tengah hot c3 en ?tu lah haih !tapi if yang 5730 XpressMusic da lama so msty murah en ?sep bajet gua weyh !haha!bagi aq pakai 5730 XpressMusic nampak mewah !alah tengok lah macam mana slide belah tepi lagi tuh !weyh shantek !aq really nak yang pink because my mom cakap if beli taon ni next year tayah dah !asyik tukar handfone tiap2 setahun mati lah ayah aq!bule papa en ?aq prefer nokia sebab function ea ranc !da lama guna nokia first fone aq ialah nokia 3310 shantek en ?aq pena guna model laen macam samsung ,e touch blablabla !tapi tak best !okie meh nak tunjuk rupa c3 n 5730 XpressMusic !
nokia c3

Nokia 5730 XpressMusic

nice en ?aq nak ni nak pink !gadget aq yang x pink handfone n camera !tuh jha !laen smua pink!he3 !nak ni jugaks nak pink mia !hope dapat !doakan yer !

Photobucket

Labels:




Older Post | Newer Post