S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


dear kawan2 nak bagi nasihat ni ! ON Thursday, July 14, 2011 AT 7:07 PM
korang maaflah if syasya cerewet !
cum nak tegur jha if tanak ikud never mind lah !actully syasya suka blogwalking !but syasya geram bila nak tulis dekat shoutbx ta bule sebabnye ade widgetindex !ade yang bunga2 lah ape lah yang kuar belah tepi tekan jha tuk tulis tertekan benda tu n pegy dekat page ni http://widgetindex.blogspot.com/ !
alarh damn !trus tutup belog tuh !mula2 mmg minat dah !
lagi satu pulak widget yang follow ape tah tuh !
ade gamba korea ,mia sara n macam2 lagi tuh !yang be my folllower blablabla !
bukan x suka tapy bila cek nak komen bnda tu ganggu !nak tekan post a comment tertekan benda tuh !
cek kadang guna netbook ruang kecik nak baca post pun pyah if benda tuh ade !
okie syasya tgur jha !tapi x kata kad spa2 okie !
nak ikud2 lah !tanak tak pew !
Photobucket



Older Post | Newer Post