S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Kenapa blog kita kurang orang komen?? ON Saturday, March 19, 2011 AT 5:07 PM
...hye suma..post pndek jerk coz na cpad...n ag mkan jap..my tadik en blog walking n jmpak satu blog tulis sal tajuk uh...so sya na kongsikan nun you all keyh...boley bace kat bwah..

Assalamualaikum....
Pagi ni maraton tiga post skali..hahaha..okey nak ringkas-ringkas je yang ni. Nak berkongsi pendapat la sikit dengan kawan-kawan sekalian. Bercakap mengenai jumlah pengomen di blog kita, terdapat banyak faktor yang mengalakkan mereka komen. Macam blog ni pun tak banyak orang komen jugak,mungkin sebab kebanyakkan info berdasarkan fakta. Jadi macam susah nak komen kalau tak de ilmu tersebut. ( pendapat aku la).


Faktor yang paling membebankan pengomen anda ialah WORD VERICATION..serius aku tak suka. Sebabnya, page tu kena load 2 kali,kalau pakai tenet siput lak, lagi la lama..kekadang tak kuar-kuar. Jadi cancel jela niat nak komen tu. Nasihat aku la,kalau tak nak orang buat spam just buat komen moderation. Korang boleh elakkan spammer tu.


Satu lagi,better buat pop-up window untuk komen tu. Sebabnya, nak loading tu tak payah load satu page tu. Cepat sikit la..khususnya pengguna berukband..Berharap sangat benda ni disebarkan. TQ..
Sumber: http://www.blackrosehunter.com/2011/03/kenapa-blog-kita-kurang-orang-komen.html#ixzz1H19IA2nP
...huh pnad membaca...sya pown na ekud larh !blog sya mmg ta da yg komen pown..ade pown syahmi jerk ar..hikh3...okie larh na g mkan...jap g na blogwalking lagik..he3..btw skang dlam mission!okie byep suma..salam..



Older Post | Newer Post